Uşak Rehberlik ve Araştırma Merkezi


Vizyon: Türkiye’de hizmet veren eşdeğer kurumlar arasında ; Uşak Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’nün örnek gösterilecek kurumsal ve işlevsel bir kimliğe-görüntüye ulaşması ile kurumdan hizmet alan ve hizmet veren tüm şahısların gülümseyen yüzlere kavuşması sağlanacaktır.

Misyon: Anayasamızın 42. maddesinde; "Devlet, maddî imkânlardan yoksun başarılı öğrencilerin, öğrenimlerini sürdürebilmeleri amacı ile burslar ve başka yollarla gerekli yardımları yapar. Devlet, durumları sebebiyle özel eğitime ihtiyacı olanları topluma yararlı kılacak tedbirleri alır." hükmü, 1739 sayılı Millî Eğitim Temel Kanununun 8. maddesinde; "Özel eğitime ve korunmaya muhtaç çocukları yetiştirmek için özel tedbirler alınır." hükmü, Aynı Kanunun 6. maddesinde de; "Yöneltmede ve başarının ölçülmesinde rehberlik hizmetlerinden ve objektif ölçme ve değerlendirme metotlarından yararlanılır." hükmü yer almaktadır.

Başarılar: 0

Saatler:
Isınma: Doğalğaz
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02762233996

Belgegeçer - (276) 223 3996

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://usakram.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. İBRAHİM TAHTAKILIÇ CAD. NO 45 MERKEZ / UŞAK

Kütüphane Kitap Sayısı :253
Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Cumhuriyet Mah. İbrahim Tahtakilic Cad. No:45 Merkez/UŞAK

Adres - CUMHURİYET MAH. İBRAHİM TAHTAKILIÇ CAD. NO 45 MERKEZ / UŞAK

Ulaşım İl Merkezinde tüm şehir içi otobüsler ile ulaşım imkanı bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Banaz İlçesine 30 KM, Eşme İlçesine 61 Km, Sivaslı İlçesine 33 Km, Ulubey İlçesine 28 Km, Karahallı İlçesine 62 Km