UŞAK REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİNİN KATILIMIYLA MEHMETÇİK İLKOKULUNDA AKRAN KARDEŞLİĞİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

23.02.2024 76

Uşak Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile Mehmetçik İlkokulunun beraber organize ettiği "Akran Zorbalığı" ile ilgili çalışmada; Mehmetçik İlkokulu Rehber Öğretmen ve Psikolojik Danışmanı Nurdan Melek KILINÇER tarafından 4. sınıf öğrencilerine "Akran Kardeşliği Etkinliği"  yapıldı ve  okul koridorunda pano oluşturuldu.  Öğrencilerin "Akran Kardeşliği" davranışının pekiştirilmesi için de öğrencilerin hazırladığı Kardeşlik Bilekliklerini kurumumuz müdürüne ve birbirlerine hediye ettiler.

23-02-202423-02-2024